.

Het Koor ...

Hierna een paar vragen en antwoorden waarmee we proberen ons koor te karakteriseren. Mocht u overigens meer vragen hebben dan kunt u ons bereiken via email. Een email formulier kunt u vinden onder "Informatie" - "contact".

Wat zingen wij:
Duende heeft een repertoire van liederen uit de hele wereld. Wij zingen daarbij in de oorspronkelijke taal. De liederen die we zingen zijn vrijwel altijd vierstemmig. De meeste liederen worden a capella gezongen. Een enkele keer hebben we muzikale ondersteuning.

Wie zijn wij en waar komen we vandaan?
Wij zijn amateurs met liefde voor de zang. We zingen in Nunspeet en komen uit de wijde omgeving. We hebben leden uit heel Gelderland en zelfs daarbuiten. Het koor kent op dit moment zo'n 25 leden. Met name enige versterking bij de heren is welkom.

Wat willen wij:
Uitgangspunt van het WMK Duende is om via de muziek kennis te nemen van andere culturen. We proberen de liederen zo goed mogelijk te zingen passend bij de cultuur en stijl van het betreffende land.
Plezier en kwaliteit zijn onze trefwoorden. We treden enkele keren per jaar op omdat we graag willen laten horen wat we kunnen en omdat we het leuk vinden.

Wanneer en waar repeteren we?
Wij repeteren driemaal per maand op woensdag middag van 14.00 uur tot 16.00 uur. De plaats waar we repeteren is Basisschool "De Schakel" - Randweg 11 te Nunspeet. Op het kaartje hieronder staat aangegeven waar dat precies is.

Hoe wordt u lid?
U wordt lid door u aan te melden bij de werkgroep (zie "Informatie" - "Contact"). U kunt twee repetitieavonden vrijblijvend bijwonen. Besluit u om lid te worden dan wordt er een stemtest afgenomen door onze dirigent. Zij schrijft u in en na een proefperiode van 3 maanden bent u officieel lid. De contributie bedraagt € 75,- per half jaar (ongeveer 15 repetities).
De data van de repetities vindt u in de agenda.


We hebben 5 gasten en geen leden online

↑ Top  

© Wereldmuziekkoor Duende 2019   Leden